Share Musicc Lovers

Share Musicc Chat Box

Suggest Song Here|Chatting|Report Broken Link|

online counter

SHARE MUSICC WIDGET!

Nuffnang Ads

Maher Zain nyanyi lagu InsyaAllah dalam Bahasa Melayu (Video)

video

Maher Zain at Nasi Lemak Kopi O TV9 (1 Jan 2011) 
Ada beberapa perkara yang menarik dari bual bicara ini : 
1) MZ menyatakan beliau tidak hadir ke slot NLKO (26 Dis 2010) bukanlah atas sebab sleeping, but meeting with sony music Malaysia 
2) Ia semua disebabkan miss communication (jawapan yang terbaik dan paling mudah orang faham) 
3) MZ nyanyi sikit 1 lagu dari album baru beliau. Bertajuk Mother.  
4) MZ nyanyi sikit lagu InsyaAllah dalam bahasa Melayu (serius, sebijik mcm orang melayu nyanyi) 
5) MZ nak beli 1 rumah di Malaysia (wow.. nak jd jiran dia..:p ) 
6) MZ nak namakan anak dia nanti Rawan (River Of Paradise). Mashaallah 
7) MZ makan Nasi Lemak dan memberi reaksi yang melucukan
Kalau kat Malaysia pun apa kurangnya, ada juga penyanyi nasyid macam Maher Zain ni.. nak tau sape? Hafiz Hamidun namanya huhu.. :
InsyaAllah (cover) - Hafiz Hamidun

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...