Share Musicc Lovers

Share Musicc Chat Box

Suggest Song Here|Chatting|Report Broken Link|

online counter

SHARE MUSICC WIDGET!

Nuffnang Ads

Sex Itu Apa Mummy??


 Al-kisah seorang anak perempuan yang baru masuk darjah 1 bertanya kepada mummynya.. 'Mummy, mummy? sex tu apa Mi?'.. Terkedulah si ibu.. Terasalah akan kemodenan zaman skarang yang berjaya membuatkan kanak-kanak berfikiran lebih terbuka....

gambar sekadar hiasan


Sesuai dengan konsep pendidikan seks yang sedang hangat diperkatakan, mulalah si ibu mencari jawapan yang sesuai untuk anaknya dengan harapan anaknya takkan tertinggal dalam arus pendidikan sejagat.
Maka si ibu pun mula memberikan jawapan mengenai apa itu sex dengan perumpamaan antara kumbang dan bunga, diikuti dengan pembentukkan bayi dalam kandungan? dan diselitkan juga dengan kisah percintaan antara mummy dan daddynya dari zaman universiti lagi sehinggalah dengan kehadiran si comel itu iaitu anak gadisnya yang bertanya.
Tiba-tiba si anak menangis teresak2.. Si ibu kehairanan dan bertanya. Si anak menjawab dalam tangisan.. Jawapan mummy tu panjang sangat, ruangan nak isi pendek saja ni... seraya menyerahkan buku latihan yang tertulis di depannya (cover)..

NAME:...................................................
SEX: .......................................................
CLASS:...................................................
SUBJECT:...............................................

gambar sekadar hiasan
hahaha rupanya sek yang dimaksudkan si anak ialah "jantina"  :P

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...